شهردارقاین در اولین نشست با اصحاب رسانه:
به گزارش روابط عمومی شهرداری قاین ، دکتر علی یحیی پور شهردار قاین در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه گفت :
شهردار قاین گفت:زمانی که شهرداری بحرانی قاین را تحویل گرفتم ، 4 ماه حقوق و مزایای معوقه وحداقل 7 ماه مزایای معوقه و18 میلیارد تومان بدهی داشت و این که گفته می شود از جاهایی پول به ما تزریق شده است دروغ محض است .
به گزارش نسیم قائن ، در مهر ماه سال 96 بود که اعضای شورای شهر قاین از انتخاب علی یحیی پور به عنوان شهردار قاین خبردادند و بالاخره پس از دوماه در دی ماه 96 حکم شهردار قاین توسط استاندار خراسان جنوبی رسما امضا شد و علی یحیی پور به عنوان شهردار این شهر انتخاب شد .
پس از انتخاب یحیی پور ،خبرنگاران شهرستان قاینات بارها درخواست برگزاری نشست خبری با شهر دار را داشتند که این امر پس از 5 ماه بالاخره محقق شد .
هرچند بعد از انتخاب شهردار ،شورای شهر دوبار نشست خبری برگزار کردند و در حالی که در نشست های خبری گذشته شورا ،شهردار و یا سرپرست شهرداری پایه ثابت نشست های خبری بود و گاها به سوالات خبرنگاران پاسخ میداد اما یحیی پور در هیچ کدام از نشست های خبری شورا حاضر نشد .
بالاخره پس از 5 ماه از انتصاب یحیی پور به عنوان شهردار قاین،اولین نشست خبری شهردار به دعوت رئیس شورای شهر قاین از خبرنگاران در محل اتاق جلسات شهرداری برگزار شدو دراین جلسه رسما شهردار به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد .
اگرچه شهردار قاین در همان ابتدا ودر اولین جلسه نشست خبری برای خبرنگاران زمان تعیین کرد و گفت فقط 45 دقیقه برای این نشست وقت گذاشته می شود اما این جلسه 130 دقیقه به طول انجامید و برخی از سوالات خبرنگاران به دلیل طولانی شدن جلسه بدون مطرح شدن بی پاسخ ماند.
علی یحیی پور در پاسخ به اولین سوال خبرنگاران مبنی بر این که چه شد که شهرداری به یکباره پس از انتصاب شما توانست حقوق معوقه کارگران و بسیاری از بدهی های خود را پرداخت کند گفت:شهرداری قاین یکی از قدرت مندترین شهرداری های استان خراسان جنوبی است وپتانسیل شهرداری قاین آن قدر بالاست که اگر بتواند از دارایی های موجود خود استفاده بکند حداقل برای 10 سال نیاز نیست حتی از کسی عوارض بگیرد چرا که شهرداری قاین می تواند از پتانسیل های موجود به عنوان درآمد پایدارشهری استفاده بکند
وی افزود: مهم نحوه مدیریت در ساختار اداری شهرداری است و این پتانسیل قبل از حضور من هم وجود داشت ،اما نحوه مدیریت فرق می کند.
شهردار قاین ادامه داد:زمانی که شهرداری بحرانی قاین را تحویل گرفتم 4 ماه حقوق و مزایای معوقه وحداقل 7 ماه مزایای معوقه و18 میلیارد تومان بدهی داشت و حساب های جاری شهرداری ،ساختار های عمرانی شهرداری و صورت وضعیت های درجریان اجرای کار و جریان اسناد مالی که باید ارائه می شد به هم ریخته بود.
وی ضمن تقدیر و تشکر از شورای شهر قاین که دراین مدت در همه زمینه ها همکاری داشته اند گفت:دوستان برای نجات شهرداری به دنبال کسی گشتند که ساختار شهرداری را خوب بشناسد .
یحیی پور با بیان این که در ساختار شهرداری باید سعی شود همیشه جواب منطقی داده شود و وقتی که جواب منطقی داده شود کسی پاسخ مجددی ندارد که حرفی بزند وسازمان را به هم بریزدگفت:برای تامین هزینه های عقب مانده از هیچ سیستمی ساپورت مالی نشده ایم و به جزء ارزش افزوده ای که مثل ماههای گذشته به شهرداری پرداخت می شد پولی به ما تزریق نشد و این که گفته می شود از جاهایی پول به ما تزریق شده است دروغ محض است .
وی افزود: این ارزش افزوده در دوره های قبل از ما بوده است و کسی از جای دیگری هم به ما پول نداده است واعتقاد دارم این پول مال مردم شهر قاین بوده واز پول مردم برایشان هزینه کردم.
یحیی پور با تاکید بر این که پول مردم شهر برای خود شهر هزینه شد گفت: سعی کردم شروع خوبی داشته باشم و از پتانسیل های موجودی که این شهر دارد چندین برابر وضع موجود به مردم ارائه خدمات وعمران داشته باشیم.
وی افزود: ارزش افزوده ای که دولت به ما پرداخت می کرد هیچ تغییر و تحولی بعد از آمدن من نداشته است و پول موجود ناشی از پتانسیل های موجود شهرداری و پول شهروندان قاین برای عمران قاین بوده است.
یحیی پور ادامه داد:به عنوان نمونه اجاره املاک موجود شهرداری اغلب چک های برگشتی بود واین چک ها وصول شد و مردم هم نیز با توجه به اعتمادی که کردند و وقتی دیدند ساختار شهرداری روبه رشد است ومیخواهد برای عمران و توسعه شهر کار کند در یک امر بی سابقه 500 میلیون تومان طی دوماه فقط عوارض نوسازی به شهرداری پرداخت شد.
شهردار قاین با بیان این که زحمات شهرداران گذشته را نمی شود زیر سوال برد و هرکدام به تناسب مدیریتی خودشان کار کردند گفت:اگرچه شهرداری بحرانی بود و زمانی که آسفالت معابر در ابوالمفاخر را شروع کردم موجودی حساب شهرداری فقط 3 میلیون 840 هزار تومان بود اما با توکل بر خدا و دست خالی کار را شروع کردم و امید داشتم که مردم هم اعتماد خواهند کرد و در طول 5 ماه تصدی تقریبا تمامی معابر اصلی در ضلع شرقی شهر و بافت های اصلی را آسفالت کردیم.
وی به افزایش ساعت کاری شهرداری قاین اشاره کرد وگفت: نیروهای ما ساعت اداری ندارند وسعی ما بر این است که با افزایش ساعت اداری کارهای مردم را جلو ببریم .
یحیی پور در ادامه ودر پاسخ به سوال خبرنگاردیگری در خصوص بودجه شهرداری و برنامه هایی که پیش رو دارید گفت:وقتی شهرداری پتانسیل بالایی داشته باشد باید بودجه هم بالا برود وبودجه ای که در سال گذشته بسته شده بود 15 میلیارد تومان بود و با توجه به پتانسیل های شهرستان تا 50 میلیارد هم می توانستیم بودجه شهرداری را ببندیم اما چون باید قوانین بودجه ومبنای افزایش بودجه رعایت شود بستن این میزان بالا بود و وقتی می توانستم چنین بودجه ای را می توانم ببندم از اعضای شورا خواهش کردم که بودجه به نحوی بسته شود که بتوانید کارهای عمرانی برای شهر انجام شود که حداقل کارهایی که در فکر شما بوده است انجام شود.
وی افزود:با توجه به سرفصل های مختلف سقف بودجه شهرداری قاین برای سال جاری تا سقف 28 میلیارد تومان افزایش دادیم.
یحیی پور اضافه کرد:بودجه شهرداری رابرابر پتانسیل های موجود 80 درصد افزایش دادیم و این بر اساس دیدگاههای عمرانی است و جاری هم بر اساس همان 10تا 15 درصد کشوری است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:به افزایش نیروی انسانی اعتقادی ندارم وحتی 30درصد نیروی انسانی از نظر من مازاد هستند اما به دنبال کم کردن نیروها نیستیم.
شهر دار قاین اظهارکرد:اولویت کاری خود رادر معابر شهری و زیرساخت ها و آسفالت معابر شهری که انجام نشده بود ویا نیاز به روکش داشت قراردادم.
وی گفت:یکی از اولویت های من باز گشایی معابر است از جمله بلوار امام حسین(ع)،ادامه بلوار پروفسور للهی،بلوار فرخ آباد و ..احداث پارکها ،فضای مورد نیاز برای نصب لوازم ورزشی و کودکان از دیگر برنامه هاست تا تغییر وتحولی به شهر بدهیم
یحیی پور گفت:در اجرای برنامه ها اهم وفی الاهم خواهد شد و بر اساس اولویت کار انجام خواهد شد وطبق برنامه شورای شهر پیش خواهیم رفت ومغایرتی در اجرای پروژه ها بانظر شورا نداریم و اولویت برنامه ها را برای پروژه های عمرانی نظر شورا قرارداده ایم اما ساختار اداری شهرداری برعهده شهردار است
وی احداث پل و هدایت سیلاب های شهری در کنار دانشگاه آزاد وبلوار سیمان ،نصب لوازم ورزشی و کودکان در پارکها،احداث چندین پارک در سطح شهر قاین ،اتصال خیابان امام خمینی(ره) به بلوار نوربخش و.. را از طرح های عمرانی ااعلام کرد که در سال97 باید اجرا شود.
یحیی پور درپاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که آیا بازگشایی خیابان امام خمینی(ره) واتصال به بلوار نوربخش در ثبت جهانی مسجد جامع تاثیری نخواهد داشت گفت:مسجد جامع قاین به عنوان یک اثر تاریخی فاخر خط قرمز ماست وبرنامه هایی که اجرا خواهد شد ضربه ای به آثار باستانی شهر نخواهد زد.
وی افزود:برای حفظ میراث کهن مردم شهر دغدغه دارم وبا هدایت مسیر فرضی وضمن حفظ آثار باستانی و کهن شهر معبر زیبایی ایجاد خواهیم کردتا مردم بتوانند به منطقه گردشگری و توریستی بوذجمهر که 10سال آینده جزء بهترین نقاط گردشگری شرق کشور خواهد شد دست پیدا کنند وطرحی به شورای شهر داده شد که از خیابان امام رضا (ع)به بلوار بامشاد به نحوی هدایت شود که مردم دراین مسیر نمای زیبای مسجد جامع را ببینند.
یحیی پور گفت:با وجود منطقه گردشگری و توریستی بوذجمهر به عنوان یک منطقه درآمد پایدار شهری ومحوریت شهری ،شهرداری قاین نیاز به هیچ درآمد پایداری برای آینده شهری به غیر از این منطقه توریستی ندارد
وی افزود:منطقه توریستی عامل موثر در تامین هزینه های دارایی شهرداری قاین خواهد شد و توسعه منطقه گردشگری در آینده شهرستان تاثیر گذار است و سرمایه گذاران آماده سرمایه گذاری در منطقه هستند و در مرحله پاسخ استعلامات ازاداره کل های مربوطه هستیم وهمچنین طرح مطالعاتی بوم زیستی منطقه باید تجزیه وتحلیل وکارشناسی شود .
یحیی پور تصریح کرد: با استان مکاتباتی داشته ایم وبه شورای شهر هم پیشنهاد شده است که بخشی ازاراضی پیرامون شهر که در محدوده قانونی شهر وباکاربری فضاهای کشاورزی وجود دارد و در حال حاضر هیچ گونه کشاورزی هم روی آن انجام نمی شود وتغییر کاربری هم روی آن انجام نشده است ،با خارج شدن بخشی از این زمین ها والحاق به منطقه گردشگری موافقت شود ومنطقه توریستی علاوه بر محدوده قانونی به عنوان منفصل شهری در ید شهرداری قرار گیرد ومنتظر پاسخ استان هستیم. .
شهر دار قاین با بیان این که عَلم کردن ساختار اداری ادارات در آن منطقه بادلایل مختلف مورد مخالفت شهرداری است گفت: با هرگونه احداث بناهای اداری شهرستان در منطقه توریستی کاملا مخالف هستم و اعتقاد دارم منطقه توریستی صرفا باید کاربردی توریستی داشته باشد.
قرائی رئیس شورای شهر قاین نیز دراین جلسه ودر تکمیل برنامه شورای شهر برای منطقه گردشگری بوذجمهر گفت: چند سال پیش طرح جامع منطقه گردشگری در شورای برنامه ریزی استان مجوز گرفت وابلاغ شد و مجددا با توجه به این که سیاست دولت بر این بود که مناطق گردشگری تعدیل شود یک سری آیتم هایی تعریف شد و باید در شورای عالی ومعماری کشور مصوب شود .
به همین دلیل در این منطقه طی چند سال اخیر خدمات توسط دستگاههای مربوطه انجام شده و بازگشایی هایی صورت گرفت ودرحال حاضر برای طرح جامع آیتم هایی را خواسته اند و به محض دریافت مجوزها برای طرح تفضیلی ارسال خواهد شد وبا توجه به این که شهرداری به عنوان سرمایه گذار مشخص شده است باید آیتم ها بر اساس بخشنامه ها ارائه شود.
انتهای پیام/